Een zaak voor hele voedingssupplementen

Posted On By admin

Het Standard American Diet (SAD) is ontoereikend in tal van noodzakelijke voedende onderdelen. Voor een groot deel gemaakt van voorverpakte, comfortvoedselvariëteiten met weinig normaal ontwikkelde voedselproducten; dit eetregime heeft bijgedragen aan een pestilentie van gewicht en een schandalige gezonde ontoereikendheid. Hoewel er tal van monetair toegankelijke verbeteringen aan voedingsstoffen en mineralen bestaan, zijn ze gemaakt op een nepmanier die de biologische beschikbaarheid vermindert en de verontreiniging van verbindingen bevordert. Aangezien Amerikanen niet geneigd zijn om rechtstreeks uit hun kwekerij terug te keren naar het eten van lokaal voedsel, kan het antwoord voor de gezonde tekortkoming van Amerika worden gevonden in Whole Food Supplements, die voedings-, mineraal- en fytonutriëntenrijke producten zijn die zijn geproduceerd met echte voedingsconcentraten.

Het probleem met het standaard Amerikaanse dieet

In het eerste segment van de jaren 1900 aten de meeste Amerikanen een gezond, volledig voedseldieet omdat ze geen uitweg meer hadden. Al het voedsel werd door de familie ontwikkeld of uit directe buurtbronnen gehaald. Amerika in de jaren 1900 was een over het algemeen agrarische cultuur met een groot aantal mensen die in rustieke streken woonden en klaar waren om hun eigen voedsel te ontwikkelen. In de afgelopen eeuw heeft er een enorme verplaatsing naar grootstedelijke regio’s plaatsgevonden. Dit houdt in dat een groot aantal mensen momenteel niet in staat is om zelf ontwikkeld voedsel te maken, ongeacht of iemand trek heeft. Ofwel op grond van het feit dat er geen land is of in het licht van het feit dat velen geen flauw idee hebben hoe, niet heel veel mensen een kwekerij hebben en verrassend minder eiwitten produceren als zuivelproducten en veeteelt.

Zonder rekening te houden met deze creërende beweging, werden families tijdens de Tweede Wereldoorlog aangespoord om een ​​”triomftuin” te hebben. Dit was niet om te garanderen dat Amerikanen een ongelooflijk eetregime hadden, maar echt om te garanderen dat Amerikaanse families op alle mogelijke manieren voor zichzelf konden zorgen, terwijl ze toestonden dat een groot deel van de creatie van zakelijk voedsel van de soldaten naar het buitenland werd verscheept. Dat was de laatste keer in de geschiedenis dat Amerika het grootste deel van hun levensonderhoud uit particulier ontwikkeld voedsel haalde.

Vanaf de jaren vijftig begonnen Amerikanen de waarde van voedingsstoffen en mineralen in hun eetpatroon in te zien. Dit werd gevonden omdat er steeds meer vooraf gearrangeerde, uitzonderlijk behandelde voedselproducten opengingen en voedingstekorten begonnen te ontstaan.

Na het einde van de Tweede Wereldoorlog werden talrijke gezinnen tweebetaalde gezinnen. Bovendien voeden momenteel veel meer alleenstaande voogden jongeren op zonder iemand anders. Dit houdt in dat in veel gezinnen alle volwassenen in een gezin waarschijnlijk fulltime buitenshuis worden gebruikt, waardoor voedselbereidheid alleen aanzienlijk minder een ideale gelegenheid is voor het maken van voedsel. Amerika is een voedselland voor accommodatie geworden dat een aanzienlijk deel van de eetroutine verslindt met onnatuurlijke voedselbronnen.

Next post Hoe dun haar er dikker uit te laten zien

Leave a Reply

Your email address will not be published.